Anlita Gävle Golvteknik AB för slipning av betonggolv

Behöver ni hjälp med att slipa betonggolv så kan Gävle golvteknik AB rekommenderas. De har ett gott omdöme och ger en professionell service. Läs gärna mer på deras hemsida, http://www.gavlegolvteknik.se/tjanster/betongslipning/ för ytterligare information. Kontakta företaget via e-post eller telefon. Alternativt går det bra att fylla i ett formulär på hemsidan. De har varit verksamma sedan år 1990 och har följt med i den tekniska utvecklingen i branschen, från enkla slipmaskiner till moderna HTC-apparater.

Slipa betonggolvet med hjälp av Gävle Golvteknik
Gävle Golvteknik har golvslipning som sin specialitet och detta utgör även deras huvudsakliga verksamhet. De slipar, förutom betonggolv, även golv av sten och marmor. Tack vare dagens moderna utrustning och utvecklingen av diamantverktyg kan betonggolv slipas och poleras. Företaget kan även bistå med hjälp vid sanering på industrier och byggarbetsplatser. Branschen har vuxit och konkurrensen ökat, varför det kan vara extra viktigt att anlita ett erfaret företag som vet vad som krävs.

Kompetens och professionalitet
För att slipa betonggolv krävs kompetens och vetskap om HTC-maskiner och diamantverktyg. Beställ slipning av betonggolv och få ett så kallat HTC-superfloor. Detta innebär att golvet blir både slipat och polerat. Arbetsmiljön förbättras eftersom bildningen av damm i stort sett försvinner och det är också ett snyggt golv för ögat. Dessutom kan ni hålla kostnaderna nere när det gäller underhåll och rengöring. Anlita Gävle Golvteknik och få betonggolvet slipat av proffs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *