Använd lyftverktyg för en säkrare arbetsmiljö

I många industrier och verksamheter förekommer det tunga lyft och arbete med tung packning. Det kan handla om så pass tungt material att en människa inte kan lyfta. Då är det bra att ha http://www.botab.se/produkter/lyftverktyg som gör arbetet både lättare och mer effektivt. När det handlar om tunga industrier och gods är det extra viktigt att tänka på säkerheten då det kan bli stora konsekvenser om det brister.

Verktygen är kundanpassade
De flesta lyftverktyg fungerar för de flesta industrier men om du mot förmodan behöver en mer personlighetsanpassat lyftverktyg går det bra med. På BOTAB är kunden i fokus vilket gör att företaget både konstruerar samt tillverkad kundanpassade lyftverktyg. Det enda du behöver göra är att berätta vad det är som ska lyftas så sköter tillverkarna och konstruktörerna resten. De lyftverktyg som redan finns i lagret: tänger, lyftmagneter och vakuum ok kan också kundanpassas för ditt behov.

40 års erfarenhet av lasthanteringssystem
Till exempel kan du få ett kundspecifikt lyftverktyg som kan vrida och rotera för att täcka en så stor yta som möjligt. Du som kund får en kundanpassad produkt som är tillverkad av ett företag som har lång erfarenhet i branschen med lasthanteringssystem. Närmare bestämt 40 års erfarenhet vilket gör att du får en pålitlig källa och tillverkare. Om du inte kan besöka kontoret i Strängnäs går det lika bra att ta kontakt via telefon: +46 (0)152-211 20 eller email: info@botab.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *