Nelly finns att tillgå på nätet

Företaget Nelly är en klädkedja som mestadels tillhandahåller kläder för kvinnor. Dessa finns att beställa direkt genom nätet och de har för det mesta rea, varför det är mycket fördelaktigt att handla hos dem. Sidan är lättnavigerad med ett stort urval av underrubriker där man enkelt hittar det som man söker efter.

Det visas bilder på de olika plaggen så att man enkelt ska kunna se på förhand hur varorna ser ut och därigenom enklare kan göra sitt val. Det finns även ett sökfält där man kan ange vilken produkt man letar efter.

Vad erbjuder Nelly?
Nelly riktar sig mest till kvinnor, men har även ett litet utbud av produkter för män. Kvinnan kan finna kjolar, klänningar, blusar, långbyxor, underkläder och skor till ett bra pris. Mannen finner skjortor, kavajer, långbyxor och skor. Urvalet är större för kvinnorna, men det är även relativt stort för män i alla åldrar. Man väljer enkelt plaggens färg och storlek på sidan.

Man erbjuds en fri frakt om man handlar för minst 199 kronor och kan enkelt betala med flera olika typer av kort.

Extraartiklar som Nelly erbjuder
I utbudet finns det även bad- och sportkläder för både kvinnor och män. Det finns olika accessoarer för bägge könen att tillgå och man kan välja bland de mest sålda artiklarna under fliken ”topplistan”. Här kan man dessutom finna väskor, ryggsäckar, kepsar samt till och med parfym.
De flesta artiklarna säljs under märket NLY, som är Nellys egna märkesvaror. Dessa har dock ett bra pris trots att de är just märkesvaror. De tillhandahåller dessutom andra produkter av märkesvaror, med en egen design till ordinarie pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *